Blåveisen

Malin Hovde

Stilling: Pedagogisk leder

mail: blaveisen.bhg@gmail.com Avdelingstelefon: 412 90 385 Malin er pedagogisk leder på blåveisen og har ansvaret for det pedagogiske arbeidet sammen med Henriette. Malin er nyutdannet barnehagelærer fra Høgskolen Innlandet à 2019 og startet hos oss høsten 2019. Malin er pliktoppfyllende og en god leder. Malin har hovedansvaret for førskolegruppen.

Erik Nyqvist

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Erik er Ullevålsletta barnehages "gamle" traver. Han har jobbet i barnehagen i 10 år. Han er utdannet barne-og ungdomsarbeider og trives godt i jobben sin. Erik er veldig dedikert og elsker å dra på tur. "Det er spennende å jobbe i barnehage fordi ingen dager er like. Den variasjonen er utrolig gøy, samtidig som at det er utfordrende. I Ullevålsletta barnehage er det et lite og koselig miljø med en familiefølelse der alle kjenner alle."

Fredrik Holtet

Stilling: Vikar

Fredrik har jobbet i Ullevålsletta barnehage tidligere og er nå tilbake som vikar. Han stepper inn som vikar ved behov ved siden av studiene. Vi er glade for å ha Fredrik i barnehagen.

Erika Leuschner Bjerkeseth

Stilling: Vikar

Erika er fast vikar hos oss. Hun er glad i barn og stiller alltid opp når vi trenger henne. Hun er en rolig og trygg omsorgsperson for barna. Erika jobber fast torsdager på blåveisen og er med på tur. Hun er også på hvitveisen ved behov.

Anna Maria (Ania) Kabiczke

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Ania har jobbet hos oss siden desember 2018. Ania er fra Polen og liker å jobbe med barn. Ania har ansvar for friluftskolen og liker å være på tur. Ania har selv 2barn.

Rose Andrea Brustuen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Rose Andrea har jobbet i Ullevålsletta barnehage siden februar 2019 i en 50% stilling (annenhver onsdag, hver torsdag og fredag). Rose Andrea studerer siste året på barnehagelærerutdanningen deltid ved Oslo Met. Rose Andrea jobber på blåveisen, men har tidligere vært på begge avdelinger.

Hvitveisen

Stine Holtmoen

Stilling: Pedagogisk leder

mail: hvitveisen.bhg@gmail.com Avdelingstelefon: 412 90 381 Stine har jobbet i Ullevålsletta barnehage siden august 2018, men har jobbet i yrket i snart 10år. Hun er utdannet barnehagelærer fra Høgskolen i Oslo 2015. Stine har mye erfaring med seg og er en trygg omsorgsperson. Barna blir lett glad i henne og hun er engasjert i jobben sin. Stine er også glad i musikk.

Erik Nyqvist

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Erika Leuschner Bjerkeseth

Kristina Drågen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Kristina har jobbet i Ullevålsletta barnehage siden 2014. Kristina elsker jobben sin, og det syntes vedlig godt. "Barn utstråler mye energi og glede. De hjelper meg med å være kreativ og holder meg ung til sinns. Deres utvikling fascinerer meg og gir meg en meningsfull dag. Sammen oppdager vi Verden!" Kristina startet barnehagelærerutdanningen på Oslo MET august 2019 på deltid og hun jobber 60% (mandag, tirsdag og onsdag).

Svitlana Markova

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Svitlana har jobbet i Ullevålsletta barnehage siden november 2018. Svitlana er opprinnelig fra Ukraina og har erfaring fra barnehage tidligere. Hun er en snill og god omsorgsperson som lett får kontakt med barna. Svitlana er også glad i musikk.

Andre ansatte

Lena Smith Hoiby

Stilling: Daglig leder

post@ullevalslettabhg.no 22 23 48 45 Lena er daglig leder i Ullevålsletta barnehage. Hun har tidligere jobbet som pedagogisk leder på hvitveisen i 2år, før hun tok over som daglig leder i 2018. Lena har med sine 20år i barnehagefeltet bred erfaring. Utdannet barnehagelærer fra Høgskolen i Oslo 2008. Lena trives godt i Ullevålsletta barnehage. Daglig leder er fast på avdeling en dag i uken men også ved behov.