Blåveisen

Einar Larsen

Stilling: Pedagogisk leder

Einar har jobbet i Ullevålsletta barnehage siden mai 2018. Han er utdannet innenfor spesielpedagogikk og har jobbet som spesielpedagog i flere år. Han har også tidligere jobbet som pedagogisk leder på dispensasjon. Einar er faglig sterk og er engasjert i jobben sin.

Henriette Myrhaugen Rudi

Stilling: Pedagogisk leder

Henriette har jobbet i Ullevålsletta barnehage siden august 2018, men har erfaring fra barnehage tidligere. Henriette jobber nå som midlertidig pedagogisk leder og har ansvar for det pedagogiske arbeidet på blåveisen. Hun går nå 2.året deltid på barnehagelærerutdanningen ved Oslo MET, og jobber hos oss 50%. Henriette har erfaring fra butikk, men trives i barnehageyrket.

Erik Nyqvist

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Erik er Ullevålsletta barnehages "gamle" traver. Han har jobbet i barnehagen i snart 10år. Han er utdannet barne-og ungdomsarbeider og trives godt i jobben sin. Erik er veldig dedikert og elsker å dra på tur. Han har ansvaret for friluftsskolen hver uke. "Det er spennende å jobbe i barnehage fordi ingen dager er like. Den variasjonen er utrolig gøy, samtidig som at det er utfordrende. I Ullevålsletta barnehage er det et lite og koselig miljø med en familiefølelse der alle kjenner alle."

Anna Maria (Ania) Kabiczke

Stilling: Vikar

Ania jobber som vikar. Ania er fra Polen og liker å jobbe med barn.

Anastasia Letkova

Stilling: Vikar

Anastasia er vikar hos oss. Anastasia er fra Russland og liker å jobbe med barn.

Alexandra Svendsen Rojas

Stilling: Vikar

Alexandra er vikar hos oss. Vi ringer etter Alexandra ved behov. Hun liker å jobbe med barn

Rose Andrea Brustuen

roseandreabrustuen@gmail.com

Rose Andrea er ny i Ullevålsletta barnehage, og starter 01.02.2019 i en 50% stilling

Oda Marie Seim

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Oda Marie har jobbet i Ullevålsletta barnehage siden september 2017. Hun er utdannet sykepleier og er glad i friluftsliv. Oda Marie er i mammapermisjon frem til høsten 2019

Olga Chernous

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Olga jobber 50% i et svangerskapsvikariat. Olga er opprinnelig fra Russland og har bred arbeidserfaring. Olga trives med å jobbe i barnehage. Hun er glad i å lese og er en god omsorgsperson.

Hvitveisen

Stine Holtmoen

Stilling: Pedagogisk leder

Stine har jobbet i Ullevålsletta barnehage siden august 2018, men har jobbet i yrket i snart 10år. Hun er utdannet barnehagelærer fra Høgskolen i Oslo 2015. Stine har mye erfaring med seg og er en trygg omsorgsperson. Barna blir lett glad i henne og hun er engasjert i jobben sin. Stine er glad i musikk.

Anastasia Letkova

Alexandra Svendsen Rojas

Svitlana Markova

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Svitlana har jobbet i Ullevålsletta barnehage siden november 2018. Svitlana er opprinnelig fra Ukraina og har erfaring fra barnehage tidligere. Hun er en snill og god omsorgspersom som lett får kontakt med barna. Svitlana er glad i musikk.

Kristina Drågen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Kristina har jobbet i Ullevålsletta barnehage siden 2014. Kristina elsker jobben sin, og det syntes. "Barn utstråler mye energi og glede. De hjelper meg med å være kreativ og holder meg ung til sinns. Deres utvikling fascinerer meg og gir meg en meningsfull dag. Sammen oppdager vi Verden!"

Andre ansatte

Lena Smith Hoiby

Stilling: Daglig leder

post@ullevalslettabhg.no 92482040 Lena er daglig leder i Ullevålsletta barnehage. Hun har tidligere jobbet i barnehagen som pedagogisk leder på hvitveisen, før hun tok over som daglig leder. Lena har med sine 18år i barnehagefeltet bred erfaring. Utdannet barnehagelærer fra Høgskolen i Oslo 2008. Lena trives godt i Ullevålsletta barnehage.