Blåveisen

Henriette Myrhaugen Rudi

Stilling: Pedagogisk leder

Henriette er pedagogisk leder og har hovedansvaret for det pedagogiske arbeidet på blåveisen. Hun har jobbet i Ullevålsletta barnehage siden august 2018, men har jobbet i barnehage i snart 4år. Henriette går nå 3.året deltid på barnehagelærerutdanningen ved Oslo MET, og jobber hos oss 50%.

Erik Nyqvist

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Erik er Ullevålsletta barnehages "gamle" traver. Han har jobbet i barnehagen i 10 år. Han er utdannet barne-og ungdomsarbeider og trives godt i jobben sin. Erik er veldig dedikert og elsker å dra på tur. "Det er spennende å jobbe i barnehage fordi ingen dager er like. Den variasjonen er utrolig gøy, samtidig som at det er utfordrende. I Ullevålsletta barnehage er det et lite og koselig miljø med en familiefølelse der alle kjenner alle." Erik er i pappapermisjon fra 01.10.19-15.01.20

Anastasia Letkova

Stilling: Vikar

Anastasia er vikar hos oss. Vi ringer etter henne ved behov. Anastasia er fra Russland og liker å jobbe med barn.

Fredrik Holtet

Stilling: Vikar

Fredrik har jobbet i Ullevålsletta barnehage tidligere og er nå tilbake som vikar. Han jobber fast på tirsdager og er med på tur. Han stepper også inn som vikar ved behov.

Malin Hovde

Stilling: Barnehagelærer

Malin er barnehagelærer på blåveisen og har ansvaret for det pedagogiske arbeidet sammen med Henriette. Malin er nyutdannet fra 2019 og startet hos oss høsten 2019. Malin har ansvar for førskolegruppen.

Honorata Szurpit

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Honorata bor i Maridalen og har litt erfaring fra barnehage. Hun jobber i et vikariat og jobber hver dag. Honorata er fra Polen og har selv 2barn.

Anna Maria (Ania) Kabiczke

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Ania har jobbet hos oss siden desember 2018. Ania er fra Polen og liker å jobbe med barn. Ania har ansvar for friluftskolen.

Hvitveisen

Stine Holtmoen

Stilling: Pedagogisk leder

Stine har jobbet i Ullevålsletta barnehage siden august 2018, men har jobbet i yrket i snart 10år. Hun er utdannet barnehagelærer fra Høgskolen i Oslo 2015. Stine har mye erfaring med seg og er en trygg omsorgsperson. Barna blir lett glad i henne og hun er engasjert i jobben sin. Stine er glad i musikk.

Anastasia Letkova

Erika Leuschner Bjerkeseth

Stilling: Vikar

Erika er vikar hos oss. Hun er glad i barn og er en rolig og trygg omsorgsperson.

Svitlana Markova

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Svitlana har jobbet i Ullevålsletta barnehage siden november 2018. Svitlana er opprinnelig fra Ukraina og har erfaring fra barnehage tidligere. Hun er en snill og god omsorgspersom som lett får kontakt med barna. Svitlana er glad i musikk.

Rose Andrea Brustuen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Rose Andrea har jobbet i Ullevålsletta barnehage siden februar 2019 i en 50% stilling. Rose Andrea studerer 3.året barnehagelærerutdanningen deltid ved Oslo Met. Rose Andrea jobber nå på hvitveisen, men har tidligere jobbet på blåveisen.

Kristina Drågen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Kristina har jobbet i Ullevålsletta barnehage siden 2014. Kristina elsker jobben sin, og det syntes. "Barn utstråler mye energi og glede. De hjelper meg med å være kreativ og holder meg ung til sinns. Deres utvikling fascinerer meg og gir meg en meningsfull dag. Sammen oppdager vi Verden!" Kristina starter barnehagelærerutdanningen på OSlo MET nå august 2019 deltid. Hun jobber 60%.

Andre ansatte

Lena Smith Hoiby

Stilling: Daglig leder

post@ullevalslettabhg.no 22 23 48 45 Lena er daglig leder i Ullevålsletta barnehage. Hun har tidligere jobbet i barnehagen som pedagogisk leder på hvitveisen, før hun tok over som daglig leder. Lena har med sine 18år i barnehagefeltet bred erfaring. Utdannet barnehagelærer fra Høgskolen i Oslo 2008. Lena trives godt i Ullevålsletta barnehage.