Blåveisen

Rose Andrea Brustuen

Stilling: Pedagogisk leder

mail: barnehagelarer.blaveisen.bhg@gmail.com Avdelingstelefon: 412 90 385 Rose Andrea er pedagogisk leder på blåveisen. Hun har jobbet i Ullevålsletta barnehage siden februar 2019. Hun jobber nå i en 60% stilling (onsdag, torsdag og fredag)samtidig som hun studerer siste året på barnehagelærerutdanningen ved Oslo Met. Rose Andrea er full av humor og barna liker å være sammen med henne. Rose Andrea er også aktiv i norsk folkehjelp.

Malin Hovde

Stilling: Pedagogisk leder

mail: blaveisen.bhg@gmail.com Avdelingstelefon: 412 90 385 Malin er pedagogisk leder på blåveisen og har ansvaret for det pedagogiske arbeidet. Malin er utdannet barnehagelærer fra Høgskolen Innlandet à 2019 og startet hos oss høsten 2019. Malin er pliktoppfyllende og en god leder med et hjerte av gull. Malin er i mammapermisjon frem til november 2021.

Madeleine Ertvaag

Stilling: Vikar

Madeleine er ringevikar hos oss. Hun er 21år og studerer helsefag bachlor.

Erik Nyqvist

Stilling: Barnehagelærer

Erik er Ullevålsletta barnehages "gamle" traver. Han har jobbet i barnehagen i over 10 år. Han er utdannet barne og ungdomsarbeider og trives godt i jobben sin. Erik er veldig dedikert og elsker å dra på tur. Erik er barnehagelærer på dispensasjon mens Malin er i svangerskapspermisjon.

Sondre Berntsen Ravdal

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Sondre jobber hos oss mandager, tirsdager og enkelte torsdager. Ellers stiller han opp ved behov. Sondre studerer ambulansefag og er aktiv i norsk folkehjelp. Han er veldig flink med barna.

Hvitveisen

Stine Holtmoen

Stilling: Pedagogisk leder

mail: hvitveisen.bhg@gmail.com Avdelingstelefon: 412 90 381 Stine har jobbet som pedagogisk leder i Ullevålsletta barnehage siden august 2018, men har jobbet i yrket i 10år. Hun har det pedagogiske ansvaret på Hvitveisen. Stine er utdannet barnehagelærer fra Høgskolen i Oslo 2015 og har mye erfaring med seg. Hun er en trygg omsorgsperson som barna lett blir glad i fordi hun er engasjert i jobben sin. Stine er også glad i musikk.

Svitlana Markova

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Svitlana har jobbet i Ullevålsletta barnehage siden november 2018. Svitlana er opprinnelig fra Ukraina og har erfaring fra barnehage tidligere. Hun er en snill og god omsorgsperson som lett får kontakt med barna. Svitlana er også glad i musikk. Svitlana er i mammapermisjon frem til September 2021.

Anna Maria (Ania) Kabiczke

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Ania har jobbet hos oss siden desember 2018. Ania er fra Polen og liker å jobbe med barn. Hun er veldig snill og omsorgsfull. Ania har tidligere jobbet på blåveisen og hatt ansvar for friluftskolen. Hun liker å være på tur. Nå jobber hun med de minste barna på hvitveisen og trives med det.

Erika Leuschner Bjerkeseth

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Erika har jobbet hos oss i 1år. Hun er glad i barn og barna er glad i henne. Hun er en rolig og trygg omsorgsperson for barna. Erika jobber 70% på hvitveisen.

Kristina Drågen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Kristina har jobbet i Ullevålsletta barnehage siden 2014. Kristina elsker jobben sin, og det syntes veldig godt. Hun har alltid mye energi og barna liker at Kristina er litt tullete. Kristina startet barnehagelærerutdanningen på Oslo MET august 2019 på deltid og hun jobber 60% (mandag, tirsdag og onsdag).

Andre ansatte

Lena Smith Hoiby

Stilling: Daglig leder

mail: post@ullevalslettabhg.no telefon: 22 23 48 45 Lena er daglig leder i Ullevålsletta barnehage. Hun har tidligere jobbet som pedagogisk leder på hvitveisen i 2år, før hun tok over som daglig leder i 2018. Lena har med sine gode 20år i barnehagefeltet bred erfaring. Utdannet barnehagelærer fra Høgskolen i Oslo 2008. Lena trives godt i Ullevålsletta barnehage. Daglig leder er også på avdeling ved behov.