Ansatte

Blåveisen

Anna Maria (Ania) Kabiczke

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Ania har jobbet hos oss siden desember 2018. Ania er fra Polen og liker å jobbe med barn. Hun er veldig snill og omsorgsfull. Ania har tidligere jobbet på Blåveisen og hatt ansvar for friluftskolen. Hun liker å være på tur. Nå jobber hun med de minste barna på Hvitveisen og trives med det.

Rose Andrea Voss Brustuen

Stilling: Pedagogisk leder

mail: blaveisen.bhg@gmail.com Avdelingstelefon: 412 90 385 Rose Andrea er pedagogisk leder på Blåveisen og har ansvar for det pedagogiske arbeidet på avdelingen. Hun er utdannet barnehagelærer fra OsloMet 2021 og startet hos oss februar 2019. Rose Andrea er en skøyer med plass til mange på fanget som gjør at mange av barna har henne som «sin» voksen. Rose Andrea er også aktiv i norsk folkehjelp og trener redningshund.

Malin Hovde

Stilling: Pedagogisk leder

mail: blaveisen.bhg@gmail.com Avdelingstelefon: 412 90 385 Malin er pedagogisk leder på blåveisen og har ansvaret for det pedagogiske arbeidet. Malin er utdannet barnehagelærer fra Høgskolen Innlandet à 2019 og startet hos oss høsten 2019. Malin er pliktoppfyllende og en god leder med et hjerte av gull.

Hvitveisen

Eileen Ulvestad Frostad

Stilling: Barnehagemedarbeider

Eileen er utdannet sosionom og jobber som barnehagemedarbeider på Hvitveisen. Eileen er rolig og leken og får fort god kontakt med barna.

Solsikken

Eline Bronken Breiby

Stilling: Barnehagemedarbeider

Kristina Drågen

Stilling: Barnehagelærer

Kristina har jobbet i Ullevålsletta barnehage siden 2014. Kristina elsker jobben sin, og det syntes veldig godt. Hun har alltid mye energi og barna liker at Kristina er litt tullete. Kristina startet barnehagelærerutdanningen på Oslo MET august 2019 på deltid og hun jobber 60% (mandag, tirsdag og onsdag).

Andre ansatte

Tina Fjeld

Stilling: Daglig leder
957 38 599
styrer@ullevalslettabhg.no

Epost: styrer@ullevalslettabhg.no Telefon: 96 94 28 74 Tina er ny daglig leder i Ullevålsletta fra 02.08.2021. Hun har lang erfaring som pedagogisk leder og styrer i bydelen. Tina er utdannet barnehagelærer og har videreutdanningen "Nasjonal Styrerutdanning", fra BI 2019. Hun er også CLASS-Toddler sertifisert.